Apex Legends: Eclipse is nu beschikbaar

Apex Legends: Eclipse, de nieuwste grote update voor Apex Legends, is nu beschikbaar. Eclipse introduceert niet alleen een gloednieuwe map die we kunnen verkennen met behulp van Zip Rails, maar ook een nieuwe defensieve Legend genaamd Catalyst.

Een overzicht van alle nieuwe content in Apex Legends: Eclipse is hieronder te vinden:

  • Nieuwe map: Broken Moon – Drie decennia geleden werd Cleo, de maan van Boreas, getroffen door een komeet. Ondanks alle puin en chaos, bood dit een unieke kans om te experimenteren met terravormende technologie. Hierdoor kunnen spelers de schoonheid en sereniteit verkennen van de Eternal Gardens en Bionomics. Ook kunnen ze naar de donkere kant van de maan afreizen om verwoeste industriële locaties te bezoeken, zoals The Perpetual Core en Breaker Wharf. Dit kunnen ze doen door te klauteren, klimmen of jump stations te gebruiken.
  • Nieuwe Legend: Catalyst – Op haar vijftiende liep Tressa Crystal Smith weg om zich aan te sluiten bij een terravormingsteam dat werkte aan de wederopbouw van Cleo. Ze was goed in haar werk en bezat een opmerkelijke – bijna magische – controle over ferrofluïdum. Echter, de komst van de Apex Games maakte een einde aan haar vredige bestaan. Nu doet ze mee aan de Games onder de naam Catalyst, een Legend die vastbesloten is om verandering te brengen en haar thuisplaneet eer aan te doen.
  • Nieuwe feature: Gifting – Of spelers nu nieuwe vrienden introduceren tot Apex Legends of oude vrienden opnieuw verwelkomen: spelers kunnen de nieuwste Apex-stijl delen met andere spelers via het nieuwe Gifting-systeem. Via het tabblad Store kunnen ze bundels en losse cosmetische items aanschaffen voor hun in-game vrienden.
  • Nieuwe Battle Pass – Spelers kunnen hun vijanden betoveren met de Eclipse Battle Pass. Op level 25 schittert Ash in haar Legendary “Imperial Assailant“-skin. Klim omhoog naar level 50 om Revenant te ontketenen in zijn Legendary ”Mail Order Monster”-skin. Zorg voor onrust met de Legendary “Obsidian Night”-skin voor het HAVOC-aanvalsgeweer en krijg toegang tot Epic-skins voor Catalyst, Seer en Loba. Spelers die de Eclipse Battle Pass voltooien, krijgen toegang tot de Reactive “Laser Eviscerator“-skin en ”Cosmic Cannon”-skin voor alle Charge Rifles. Daarnaast kunnen spelers nieuwe laadschermen, emotes, banner frames, weapon charms en een music pack verdienen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: