fbpx

Henry Cavill stopt met The Witcher

The Witcher 3

Terwijl de opnames van seizoen 3 van The Witcher volop aan de gang zijn, wordt er ook vooruitgekeken naar seizoen 4. Maar dat zou wel eens met een andere Geralt of Rivia kunnen zijn…

Acteur, gamer en gaming pc bouwer (jaja echt waar) Henry Cavill heeft namelijk laten weten dat hij niet in de rol van The Witcher zal kruipen voor seizoen 4. Die job valt volgens hem niet te combineren met de rol van Superman die hij weer op zich zal nemen in het DC Universum.

Wie hem gaat vervangen? Ook dat is al geweten: Liam Hemsworth, de jongere broer van Chris ‘Thor’ Hemsworth zal in seizoen 4 in de huid van Geralt of Rivia kruipen.

Dat liet Henry allemaal weten via zijn Instagrampagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: