Comic Con Brussels 2022: Q&A met Christopher Lloyd

Christopher Lloyd, die naam moet bij heel wat gamers en filmliefhebbers als een beiaard in de oren klinken. De man bracht ons de fantastisch en prettig gestoorde Dr. Emmett Brown uit Back to the Future. Ook hij was aanwezig op Comic Con Brussels 2022.

Wie herinnert zich nog de beelden die viraal gingen waarbij Michael J Fox en Christopher Lloyd mekaar in de armen vlogen? Zeer emotionele beelden die niemand, zeker de fans niet, onberoerd lieten. In Brussel was hij echter alleen aanwezig en onze vriend en coöp buddie Razer was erbij om de Q&A te filmen.

Razer is een trouwe bezoeker van beurzen en events zoals FACTS, Comic Con en een heleboel anderen. Abonneren op zijn kanaal is dus zeker geen slecht idee als je ook een fan bent.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)