fbpx

Microsoft kondigt remaster Age of Mythology aan

age-of-mythology-retold

Ter gelegenheid van de 25e verjaardag van de Age of Empires-franchise heeft Microsoft Age of Mythology: Retold aangekondigd, een remaster van het populaire spin-off spel dat oorspronkelijk in 2002 werd gelanceerd.

Age of Mythology introduceerde mythische concepten die werden verweven met de standaard Age of Empires gameplay. Het spel begon met drie facties: de Grieken, de Egyptenaren en de Noormannen. Verdere toevoegingen zoals de Atlantiërs en de Chinezen werden geïntroduceerd via de uitbreidingspakketten van Age of Mythology.

Microsoft kondigde eerder aan dat Age of Empires 2: Definitive Edition en Age of Empires 4 Xbox-releases krijgen. Of Age of Mythology: Retold ook zal uitkomen op console is nog niet geweten. De remaster van de game uit 2002 heeft nog geen releasedatum. Vooralsnog is alleen bekend dat het spel in ontwikkeling is. 

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: