Greavard, de Ghost Dog Pokémon, duikt op in Pokémon Scarlet en Violet

Deze week heeft The Pokémon Company International een beminnelijke nieuwe Pokémon uit de regio Paldea in de spellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet voorgesteld, namelijk Greavard, de Ghost Dog Pokémon.

Greavard beweegt doorgaans nauwelijks en zit lekker rustig onder de grond. Hij steekt met het bovenste deel van zijn hoofd boven de grond uit en laat op zijn kruin een griezelige gloed schijnen. Vervolgens wacht hij tot er iemand nadert. Wanneer er iemand in zijn buurt komt, springt Greavard uit de bodem tevoorschijn en slaakt daarbij een angstaanjagende kreet die een nietsvermoedende persoon geheid de stuipen op het lijf jaagt. Hij blijkt dit echter niet met kwade bedoelingen te doen.
 
Greavard heeft zo’n vriendelijk en warm karakter dat hij bij de minste of geringste aandacht zo dolgelukkig is dat hij elke Trainer overal naartoe zal volgen. Van alle Pokémon in de regio Paldea kun je met hem het gemakkelijkst vriendschap sluiten.
 
Greavard neemt echter geleidelijk en onbedoeld de levenskracht van iedereen om hem heen in zich op. Je kunt daarom maar beter niet te veel met hem spelen. Bovendien heeft hij krachtige kaken, waarmee hij botten eenvoudig kan verbrijzelen. Eén enkele beet van Greavard kan al zeer pijnlijk zijn. Trainers moeten hem dus voorzichtig benaderen.
 
Category: Ghost Dog Pokémon
Type: Ghost
Height: 0,6 m
Weight: 35,0 kg
Ability: Pickup

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: