Call of Duty: Modern Warfare II zal Blizzards controversiële SMS Protect-systeem gebruiken

Call of Duty Modern Warfare 2

De week voor launch van Overwatch 2 liet Blizzard weten dat spelers een actief telefoonnummer moesten hebben om de game te kunnen spelen. Pre-paid kaarten zouden zelfs niet geldig zijn. Er kwam echter heel rumoer op gang en Blizzard besloot voor bestaande Overwatch 2-spelers het systeem af te schaffen.

Maar toch heeft Activision-Blizzard geen lessen getrokken uit dit verhaal. De studio laat namelijk weten dat het dit systeem ook zal toepassen voor Call of Duty: Modern Warfare II.

Call of Duty: Modern Warfare II, nieuw aangemaakte Overwatch 2-accounts en nieuw aangemaakte Call of Duty: Modern Warfare-accounts vereisen een telefoonnummer,” lezen we op de support pagina van de game.

Hoe het dan zit voor Warzone 2.0-spelers? Dat is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Sinds 2020 vereist Infinity Ward dat alle free-to-play Warzone-gebruikers op pc een tweefactorauthenticatieproces doorlopen.

Je weet dus wat te doen als je nog geen actief telefoonnummer hebt en van plan bent om Modern Warfare 2 te spelen als nieuweling.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: