fbpx

PAW Patrol: Grand Prix is nu beschikbaar op consoles en pc

PAW Patrol zegt jou misschien niets, maar ik vermoed dat gamers met kinderen in huis, of die regelmatig bezoek krijgen van neven en nichtjes, de populaire reeks op Nickelodeon wel kennen. Dit is er dan ook eentje voor hen.

PAW Patrol: Grand Prix is de eerste kart-racer en PAW Patrol-game voor vier personen ooit, ontwikkeld door 3D Clouds, en zal spelers de mogelijkheid geven om rond te scheuren door hun favoriete locaties uit de super populaire tv-reeks om kans te maken op de Pup Cup. 
 
Volg Ryder, Chase en de rest van PAW Patrol op hun snelste missie tot nu toe: het winnen van de Pup Cup! Spelers zullen zich een weg kunnen banen doorheen 11 circuits in Adventure Bay, Jake’s Snowboarding Resort, de jungle en nog verschillende andere om de snelste racer van iedereen te worden. Maar pas op, Mayor Humdinger wacht misschien wel om de hoek in zijn zeppelin, klaar om chaos op het circuit te veroorzaken!
 
PAW Patrol: Grand Prix is niet alleen de eerste PAW Patrol kart-racer maar ook de eerste multiplayer game die tot 4 spelers tegelijk kan laten samenspelen op hetzelfde scherm. Word kampioen door power-ups en boosts zoals waterballonnen, sneeuwballen en confettibommen te gebruiken.

Meer ervaren racers zullen hun vaardigheden kunnen testen op een hogere moeilijkheidsgraad, terwijl jongere spelers makkelijke besturingen kunnen gebruiken met auto-versnelling om hen naar de finish te helpen.

PAW Patrol: Grand Prix is vanaf nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: