Nieuwe trailer toont de Black Iron Prison uit The Callisto Protocol

The Callisto Protocol

“Noem The Callisto Protocol aub niet Dead Space 4.” Dat zeggen de makers, namelijk Striking Distance, van deze ruimtehorrortitel die het genre moet herdefiniëren. Ze brengen een game uit met een eigen smoel en willen de lat flink wat meters hoger leggen voor het genre.

En als we mogen afgaan op wat we te zien krijgen in deze nieuwe trailer dan zitten ze er boenk op. Wat een sfeer, wat een spanning, wat een gruwel, kortom alles waar je als fan spontaan van begint te kwijlen…

Geloof je me niet? Check dan onderstaande trailer (als je druft tenminste)… Op 2 december ligt deze game in de rekken, net op tijd voor de pikdonkere wintermaanden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: