Alle aankondigingen op een rij van ESO’s Legacy of the Bretons Autumn Event

Gisteren vond in The Elder Scrolls Online de Legacy of the Bretons Autumn Event-livestream plaats, waarbij spelers een uitgebreide blik kregen op de avonturen in de laatste Story DLC van dit jaar, Firesong.

De volledige Legacy of the Bretons Autumn Event livestream kan hier worden bekeken.
ZOS onthulde dat de Firesong DLC 15 uur content bevat die draait om een nieuwe, onontdekte zone, namelijk het mysterieuze eiland Galen. Hier komen spelers nieuwe personages, monsters en veel politieke onrust tegen.

Terwijl het verhaal van dit jaar ten einde loopt, kunnen spelers geheel nieuwe collectibles en achievements verdienen – waaronder een die spelers uitdaagt om alle dieren op het eiland te aaien – en unieke item sets verzamelen die nergens anders in Tamriel te vinden zijn.

Voor spelers die staan te popelen om aan hun avontuur te beginnen, is de Firesong Prologue Quest nu beschikbaar op alle platforms voor iedereen die The Elder Scrolls Online bezit, zonder dat hiervoor een eerdere aankoop van DLC of van een hoofdstuk nodig is. In de Firesong Prologue beginnen spelers aan een verhaal dat de Legacy of the Bretons-saga van dit jaar tot een spannend einde brengt.

ZOS onthulde ook de geheime bonusbeloning voor het in-game evenement The Heroes of High Isle. Als de community 100% van de The Heroes of High Isle challenge haalt, waarbij de voortgang wordt bijgehouden op de website, wordt de Firesong DLC gratis ontgrendeld voor alle High Isle bezitters op alle platformen.

Firesong is op 1 november beschikbaar voor PC, Steam en Mac en op 15 november voor Xbox- en PlayStation-consoles. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: