Gigantosaurus: Dino Kart komt naar pc en consoles in 2023

Op zoek naar een leuke kartgame om samen met je kinderen te spelen? Dan is Gigantosaurus: Dino Kart, gebaseerd op de populaire animatieserie Gigantosaurus, zeker iets voor jou. De serie is trouwens te bekijken via zowel Disney Plus als Netflix.

Spelers van alle leeftijden kunnen het opnemen tegen hun vrienden en familie met automatisch sturende karts en teksttips op het scherm die worden voorgelezen door Mazu de slimme Ankylosaurus. En er is meer! Maximaal vier spelers kunnen samen spelen in splitscreen multiplayer voor een echt familieavontuur!

Ga karten of ga naar huis in deze prehistorische racewedstrijd! Kies uit acht verschillende personages, waaronder Bill, Mazu, Rocky en Tiny, scheur over vijftien circuits vol geweldige hindernissen en doe kracht op op verschillende locaties in heel Cretacia. 

Verzamel speciale vaardigheden op de baan om binnenwegen te creëren of krijg een jetpack om de tegenstanders voor te blijven en de race te winnen, terwijl je uit handen blijft van de de Gigantosaurus, de grootste en felste dinosaurus van het land.

De game zal fysiek beschikbaar zijn op Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5 en digitaal op Xbox One, Xbox Series X, pc en Google Stadia.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)