Officieel: speel met Ted Lasso’s AFC Richmond in FIFA 23

FIFA 23 Ted Lasso

Gisteren was het nog een gerucht, vandaag werd het officieel bevestigd door EA Sports: AFC Richmond en Ted Lasso zullen speelbaar zijn in FIFA 23.

Wie de serie al gezien heeft, herkent ongetwijfeld enkele bekende spelers van AFC Richmond in onderstaande trailer. Zo zegt EA dat Ted Lasso zelf en Coach Beard volgende spelers AFC Richmond in de game zullen zitten: Jamie Tartt, Dani Rojas, Sam Obisanya, Roy Kent en Isaac McAdoo.

En daar houdt het niet bij op. Want het stadion van AFC Richmond, Nelson Road, werd tot in het kleinste detail nagebouwd in EA’s laatste FIFA-game.

Je kan met Ted Lasso en zijn team aan de slag in verschillende spelmodi waaronder de Carièremodus, dus da’s wel enorm cool. Daarnaast kan je AFC Richmond selecteren in Kick-Off, Online Friendlies en Online Seasons. Tot slot zijn er ook AFC Richmond-items die vrijgespeeld kunnen worden in FIFA Ultimate Team en Pro Clubs.

FIFA 23 verschijnt op 30 september voor alle consoles en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.