“Amazon bevestigt vandaag dat het Electronic Arts heeft gekocht (of niet)”

Hola Pola, hier verschoot ik toch even van toen ik dit nieuws zag passeren. Gigant Amazon zou namelijk vandaag bevestigen dat het Electronic Arts heeft opgekocht.

Microsoft (Activision), PlayStation (Bungie), Take Two (Zynga) noem ze op, ze hebben allemaal gigantische overnames gedaan dit jaar. Is Amazon de volgende in het rijtje? Ze zijn daar immers wel goed bezig durf ik te zeggen. Bovendien is het geen geheim dat ook Amazon plannen heeft om zich te lanceren in videogames. Alleen komt het niet zo goed van de grond en dus is een EA in huis hebben wel handig…

According to GLHF sources, Amazon will announce today that it has put in a formal offer to acquire Electronic Arts (EA), the publisher behind Apex Legends, FIFAMadden, and more.

Naast Amazon zouden ook Disney Plus én Apple interesse hebben om EA op te kopen, maar volgens USA Today zou Amazon uiteindelijk met EA aan de haal gaan. Meer nieuws ongetwijfeld later vandaag of morgen. (Want morgen is nog vandaag in de USA)

Het zal daar wat worden want terwijl de ene beweert van wel, beweert de andere (CNBC) van niet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)