Adembenemende verhaaltrailer voor Deliver Us Mars

Deliver Us Mars

Frontier Foundry, het gameslabel van Frontier Developments, heeft vandaag de story trailer uitgebracht voor het sci-fi avonturenspel Deliver Us Mars van KeokeN Interactive.

Het verhaal staat centraal in Deliver Us Mars. Deze trailer laat zien hoe KeokeN Interactive voortbouwt op de eerste game in de serie, Deliver Us The Moon, door gebruik te maken van een volledige cast van motion-captured acteurs om de personages tot leven te brengen.

Dit resulteert in een uitgebreide en krachtige verhaallijn voor spelers om te ervaren.
In Deliver Us Mars kruipen spelers in de huid van astronaut-in-opleiding Kathy Johanson. Deze trailer laat zien hoe gecompliceerd Kathy’s beweegredenen in deze game zijn: ze wil de aarde reddende technologie van Mars helpen halen om de toekomst van de mensheid veilig te stellen, wat het uiteindelijke doel van de missie is.

Maar ze wil ook te weten komen of haar lang verloren vader, Isaac, nog leeft, nadat een mysterieuze transmissie van de Rode Planeet suggereert dat dit mogelijk is. Dat doel wordt echter niet gedeeld door haar bemanningsleden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)