Solasta: Crown of the Magister nu beschikbaar opXbox Game Pass met pc crossplay

Tactical Adventures’ bekroonde, team-based tactische fantasy cRPG, Solasta: Crown of the Magister, is nu beschikbaar op Game Pass voor Xbox Series X / S en Xbox One.

Na de release op PC en Mac kunnen nu ook Xbox-gamers zich voorbereiden op het denken in drie dimensies in een episch teamavontuur dat trouw blijft aan de tabletop-ervaring.

De dynamische en mysterieuze wereld bevat elementen van verticaliteit, waardoor spelers hun omgeving kunnen gebruiken als een element van strategie.

Solasta: Crown of the Magister is geoptimaliseerd voor de Xbox-consoles, met een vernieuwde interface, controlpad-integratie en de mogelijkheid om online in co-op te spelen, waardoor cross-play met PC of cross-platform met andere Xbox-versies mogelijk is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)