Alles kapot in het nieuwe Stuntfest – World Tour

Stuntfest World Tour

Liefhebbers van het betere crash en stuntwerk weten dat ze met Wreckfest een geweldige game in handen hebben. THQ springt mee in het Destruction Derby-segment met het nieuwe Stuntfest – World Tour.

Stuntfest – World Tour is een racegame waarin 18 spelers het tegen elkaar opnemen in een stunt show. Je zal dus moeten racen, crashen én je tegenstanders kapot rijden. Dat alles in combinatie met een uniek ejection mechanisme, moet van Stuntfest een echte partygame maken.

Wanneer je jouw personage, dat via verschillende skins kan aangepast worden, uit je auto laat knallen, heb je nog steeds controle over dit losvliegend wild. Het is dan de bedoeling om obstakels te vermijden en misschien wel een andere auto over te nemen.

Wanneer ik de trailer bekijk, lijkt Stuntfest een combinatie te worden van Trackmania, Destruction Derby, Rocket League en Destruction AllStars. Klinkt alleszins niet verkeerd…

Stuntfest – World Tour komt later dit jaar naar pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.