fbpx

A Plague Tale: Requiem komt 18 oktober en toont 10 minuten nieuwe gameplay

Wanneer ik uitkijk naar een game dan wil ik daar eigenlijk voor release zo weinig mogelijk van zien, zodat ik met een frisse en nieuwsgierige blik de game kan spelen, ontdekken en als het kan ook reviewen. Dat geeft een heel ander gevoel dan wanneer je al tig trailers hebt gezien.

Naar A Plague Tale: Requiem kijk ik enorm hard uit. Ik hou van de verhaallijn, de setting en de gameplay. Het origineel werd veel te veel onderschat en ondergewaardeerd, maar ik kan hem jou alleen maar dik aanbevelen! Geloof me! Wedden dat je daarna even hard uitkijkt naar de sequel als ik?

In een nieuwe uitgebreide gameplay-scène zien we hoe Amicia en Hugo zich een weg banen door een enorme okerrode steengroeve vol soldaten die hen maar wat graag te grazen nemen. Gelukkig kan het duo vele nieuwe trucjes gebruiken en zijn ze niet bang hun handen vuil te maken. Zie hoe deze situatie voor ze uitpakt en bereid je voor op een hartverscheurende reis door een even fraaie als meedogenloze wereld. Ontdek wat het kost om je dierbaren te redden in een wanhopige strijd om te overleven.

Na de presentatie die om 18u plaatsvond, krijgen we een releasedatum, namelijk 18 oktober (pff nog lang) en tien minuten nieuwe gameplay.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder