Fall Guys is vanaf nu gratis én beschikbaar op Switch en Xbox

Fall Guys Ultimate Knockout PlayStation PC Crossplay

Of Fall Guys: Ultimate Knockout even populair is als Fortnite? Wie zal het zeggen. Feit is wel dat Mediatonics populaire game er vanaf vandaag een heleboel, we gokken miljoenen, spelers bijkrijgt. En daar zijn twee redenen voor.

Vanaf vandaag is Fall Guys: Ultimate Knockout namelijk free-to-play wat dus wil zeggen dat je het spel volledig gratis kan downloaden en spelen.

Maar dat is nog niet alles: de game is vanaf vandaag niet alleen free-to-play maar ook beschikbaar op Nintendo Switch én Xbox.

En om dat feestje deftig te vieren gaat vandaag ook het nieuwe seizoen van start, genaamd Free For All. Uiteraard hoort daar een battle pass bij en een shitload aan cosmetics om vrij te spelen.

Heb je de game gekocht bij launch? No problemo! Spelers die de game vroeger aangeschaft hebben krijgen gratis een Legacy Pass én een premium pass voor het eerste seizoen cadeau.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)