fbpx

House of the Dead: Remake krijgt later dit jaar een Limidead Edition op console

Microids heeft aangekondigd dat het een fysieke editie zal uitbrengen van MegaPixel Studios’ The House of the Dead: Remake – the “Limidead Edition”. Deze verschijnt nog dit jaar op PS4 en Xbox One.

De Limidead Edition bevat een disc-editie in doos van The House of the Dead: Remake op PS4 of Xbox One, compleet met een exclusieve lenticulaire hoes, een stickervel en kaart-ministandaards van twee van de iconische zombies uit de game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: