Avontuurlijke launch trailer voor Zorro The Chronicles, the game

Zorro The Chronicles, the game nu verkrijgbaar is voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Deze gloednieuwe, actierijke avonturengame, die is gebaseerd op de gelijknamige populaire tekenfilmserie, biedt epische avonturen, spectaculaire gevechten, spannende verkenningsmissies en zenuwslopende stealth-ervaringen.

Zorro The Chronicles is een gezinsvriendelijke action-adventure game met gevarieerde gameplay, van zwaardcombo’s tot infiltratie en een parrying-systeem. Zorro’s nieuwste avontuur biedt echt voor elk wat wils.
 
Zorro The Chronicles, the game laat spelers kiezen uit verschillende personages, inclusief Diego en zijn onverschrokken zus Ines. Elke held heeft specifieke mogelijkheden die ze kunnen gebruiken om het recht te laten zegevieren in het door Spanje gedomineerde 19e eeuwse Californië.
 
Voorafgaand aan elke missie kunnen spelers op de plattegrond een startlocatie kiezen, wat direct effect heeft op de speelstijl en kan leiden tot een heimelijke benadering of frontale aanval. Om de soldaten van de laaghartige Monasterio uit te schakelen, kan Zorro verschillende technieken gebruiken, zoals het gebruik van geluid als afleiding, het bereiken van hoge plaatsen met hulp van zijn beroemde zweep, en het gebruik van de omgeving in zijn voordeel. Succesvolle tegenaanvallen en combo’s worden met ervaringspunten beloond, terwijl Zorro vijanden ook kan ontwapenen om ze met zijn “Z” te markeren.
 
Zorro The Chronicles gaat over tiener Don Diego, die de grootste uitdagingen van zijn leven moet overwinnen tijdens zijn strijd voor gerechtigheid tegen vele gewetenloze – en goed bewapende – tirannen! Net als de serie zit de game boordevol actie. Zorro gebruikt allerlei sluwe trucs en grappen om de kwaadaardige complotten van schurken te dwarsbomen, op even spannende als grappige manieren, inclusief spectaculaire gevechten die hij nooit uit de weg gaat om kwetsbare en onschuldige mensen te beschermen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)