Remake van The Last of Us voor PlayStation 5 verschijnt mogelijk dit jaar nog

The Last of Us

Remakes brengen voor velen het heel wat nostalgie teweeg. Voor anderen hoeven ze er helemaal niet te komen. Persoonlijk vind ik dat een remake moet kunnen wanneer deze met veel liefde en aandacht voor het origineel wordt ontwikkeld. Demon’s Souls is hier een goed voorbeeld van.

Een andere remake die ik wel zou kunnen smaken is deze van The Last of Us. En volgens bekende journalist en GamesBeat-verslaggever, Jeff Grubb, zou deze er dit jaar nog komen. Dit zei hij tijdens de nieuwste aflevering van de podcast Kinda Funny Gamescast.

Ik blijk maar horen dat de remake dit jaar nog zal verschijnen. The Last of Us Remake komt deze zomer. Ik heb daar vertrouwen in’.

Een verslag van Bloomberg suggereerde in april ook al dat een remake van de game uit 2013 in de maak was voor PlayStation 5.

Nog een andere bekende insider, Tom Henderson, beweerde in januari al dat een remake van The Last of Us gepland staat voor een release tijdens de tweede helft van 2022.

Waar rook is is vuur. En hier is er wel heel veel rook aanwezig.

Je kan de volledige aflevering van de podcast hieronder bekijken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Remake van The Last of Us voor PlayStation 5 verschijnt mogelijk dit jaar nog'

  1. Goede game maar na de extra Remastered versie denk ik dat ik Sony al genoeg heb gesponsord. De polish van deze remake zal top notch maar de nood aan een geldboompje is te groot 🙁

Reacties zijn gesloten.