Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction-event Nightmare Fog van start

Rainbow Six Extraction Nightmare Fog

Er is sprake van hevige mist in Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Het is daarom opletten voor het opduiken van spookrijders en aliens die er op uit zijn om je leven te beëindigen.

Wanneer je jezelf nu een weg baant door de Containment Zone, wordt je blootgesteld aan een mist die je neurotoxineniveau verhoogt. Nadat de blootstelling een bepaald niveau heeft bereikt, veroorzaakt dit gif psychedelische effecten voor Operators, zoals vijandelijke hallucinaties, verstoringen die hun gezichtsvermogen aantasten en aftakeling die schade veroorzaakt.

Om jezelf te genezen, moet je een Neurostim-voorraadkoffer vinden die tijdelijk een deel van het neurotoxineniveau van je Operator verwijdert. De koffers zijn helaas wel maar beperkt beschikbaar in elke map waardoor je verplicht bent nieuwe strategieën voor invasies te bedenken en je goed moet voorbereiden om het op te nemen tegen Archæans terwijl je ook nog eens vecht tegen psychedelische effecten.

Nightmare Fog schotelt je nog tot en met 2 juni het volgende voor:

  • Tien nieuwe prestige-ontwikkelingsniveaus
  • Nieuwe vijand: Protean Vigil
  • Nieuw REACT Rush-pistool
  • Vijf nieuwe Crisis Studies
  • Gethematiseerde charms
  • Extra XP voor mijlpaalprogressie

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One,  Google Stadia en pc. Ook is de game onderdeel van Xbox/PC Game Pass en Ubisoft+.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.