Serie van en met Mike Myers flopt op Netflix

The Pentaverate

In alle eerlijkheid: ik had nog nooit gehoord van The Pentaverate. Een splinternieuwe reeks van en met Mike Myers staat sinds 5 mei op Netflix en is allesbehalve populaire bij de abonnees.

Mike Myers kennen jullie ongetwijfeld als de onnavolgbare Austin Powers en andere personages in die filmreeks. Ook in deze reeks met zes afleveringen speelt hij meerdere personages (acht in totaal). Daarnaast wordt hij bijgestaan door onder andere Ken Jeong, Jeremy Irons, Keegan-Michael Key.

Helaas voor Myers kan hij met The Pentaverate het succes van zijn Britse spion met het (te) hoge libido allesbehalve evenaren. Op Rotten Tomatoes scoort de film een magere 21% op de Tomatometer. Al scoort hij bij het publiek toch nog een 64%. Maar ook op Netflix zelf is de reeks niet te bespeuren in de verschillende Top 10-lijsten.

En dat laatste is opmerkelijk, omdat je zou denken dat Netflix hier toch wat in zou durven/kunnen sturen.

Hoe dan ook is het een dikke tegenvaller voor Netflix en dat helpt alleszins niet om de dalende abonnee cijfers te counteren.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Serie van en met Mike Myers flopt op Netflix'

  1. En nochtans zitten er een paar goede grappen in. Leuk voor een avondje absolute leeghoofdigheid

Reacties zijn gesloten.