Zombie Army 4 nu beschikbaar op Switch

Goesting om samen met je maten zombies te knallen op Switch? Dat kan! Zombie Army 4, een plezante coöp game als je het mij vraagt, is nu immers beschikbaar op Nintendo Switch.

Zombie Army 4 op Nintendo Switch is ontwikkeld door Rebellion North en verandert dynamisch de resolutie voor een soepele framerate van 30fps, met maximaal 1080p docked en 720p in handheld modus. De game ondersteunt specifieke Nintendo Switch features en ook in-game Achievements. Spelers kunnen de gyroscoop gebruiken om haarfijn te richten of de Pro Controller gebruiken. Na het uitspelen van het verhaal ontgrendel je de ‘Nightmare Mode’ die de game nóg uitdagender maakt. Zombie Army 4 maakt ook gebruik van Steam Cross Save waardoor je onderweg verder aan de slag kan met jouw Steam saves.

Als extra bonus voor Nintendo Switch-spelers is ook alle content van Season Pass One op launch bij de game inbegrepen. Season Pass One bevat drie nieuwe levels, vier character packs, negen weapon bundles, vijf weapon skin packs en vier character outfit bundles. Dit pakket is nu ook gratis beschikbaar op alle andere platformen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)