Matchpoint – Tennis Championships verschijnt bij launch op Xbox en PC Game Pass

Matchpoint Tennis Championships

Een goede tennistitel zoals 2K’s Top Spin uit 2003 dat zou nog eens tof zijn. Jammer genoeg werden we de voorbije jaren niet echt meer verwend op dat vlak. Kan Matchpoint hier verandering in brengen?

Dat ontdekken we op 7 juli wanneer de game in de rekken komt te liggen. Xbox- en pc-gamers met een Xbox Game Pass-abonnement die zullen het alvast ‘gratis’ kunnen ontdekken. De game verschijnt namelijk bij launch op de abonnementsdiensten van Xbox en Microsoft pc.

Volgens Kalypso kunnen we rekenen op een moderne tennissimulator boordevol authentieke gameplay en levensechte technieken die spelers een spannende en dynamische ervaring biedt.

Spelers kunnen deelnemen aan 65 toernooien in 26 stadions en hebben de mogelijkheid om racket tegen racket te spelen met de 16 gelicenseerde spelers die op het moment van release beschikbaar zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)