fbpx

13 Sentinels: Aegis Rim viert launch op Nintendo Switch met trailer

13 Sentinels: Aegis Rim, de populaire sci-fi titel van Atlus en Vanillaware, is vanaf nu verkrijgbaar op Nintendo Switch. De nieuwste START Trailer geeft je een diepere blik op dit mysterieuze verhaal.

De schrijvers achter Odin Sphere en Dragon’s Crown, hebben met 13 Sentinels: Aegis Rim een mysterieus en episch sciencefiction-verhaal ontwikkeld met dertien door elkaar geweven verhalen. Nu is deze titel ook verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Ontdek de waarheid en duik in dit prachtige visuele sidescrolling 2D-avontuur met schitterende stilistische omgevingen. Vecht daarna tegen de kaiju in razendsnelle top-down gevechten en zorg ervoor dat de mensheid niet ten onder gaat!

Belangrijke features:

  • Prachtig weergegeven in de kenmerkende handgeschilderde stijl van Vanillaware
  • Ontdek een diepgaand verhaal door middel van visioenen uit het verleden en de toekomst
  • De klok des ondergangs tikt door. Stap in de schoenen van een Sentinel-piloot, pas je mech aan en vecht tegen hordes kaiju in tactische top-down gevechten

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: