We kennen de Xbox Games with Gold voor april

Xbox Series S

De maand april staat voor de deur, en dus maakt ook Microsoft/Xbox bekend welke games de gamers met een Xbox Games with Gold-abonnement mogen verwachten.

Zij kunnen, als ze dus zo’n betalend abonnement hebben, onderstaande games gratis aan hun collectie toevoegen.

  • Another Sight – Vanaf 1 tot 30 april
  • Hue – Vanaf 16 april tot 15 mei
  • Outpost Kaloki X – Vanaf 1 tot 15 april
  • MX vs ATV Alive – Vanaf 16 tot 30 april

Meer info, als je daar zin zou in hebben, op de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)