Launch trailer voor Lost Judgment – The Kaito Files

Genoten van Lost Judgment, en zin in meer? Dat kan vanaf nu met de The Kaito Files-DLC. Sega serveert ons namelijk de launch trailer The Kaito Files DLC voor Lost Judgment, die zoals gezegd nu beschikbaar is.

In deze fonkelnieuwe DLC kruip je in de huid van detective Yagami’s vertrouwde vriend en partner Masaharu Kaito. Hij heeft zelf een mysterie op te lossen, en niet het eerste het beste.

Er duikt namelijk een man op in zijn kantoor die beweert zijn zoon te zijn. Maar aangezien Yagami op vakantie is moet Kaito op zoek naar de moeder (zijn vroegere minnares) van zijn zogezegde zoon. Probleem is dat de moeder vermist wordt en dat jij dus op zoek moet naar haar om de waarheid te achterhalen.

Kaito heeft zijn eigen unieke skills trouwens. Zo kan je rekenen op vier chapters, nieuwe collectibles en twee unieke Bruiser- en Tank-vechtstijlen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)