Scoor nog tot en met morgen straffe deals op indiegames voor Nintendo Switch

Soms is het een verademing om kleine games te spelen van onafhankelijke ontwikkelaars in plaats van grote AAA-games die naar mijn mening soms met te veel aandacht gaan lopen.

Nintendo is ook van die mening en zet nog tot en met morgen, zondag 27 maart, indiegames in de kijker in hun Indieparels actie. In de Nintendo eShop bespaar je tot wel 70% op heel wat prachtige en must-buy indiegames.

Als ik één game moet aanraden is het zonder enige twijfel Gris, een kleurrijke stylische adventuregame die je met het jonge meisje Gris meeneemt op een wonderlijke reis. Deze game haal je nu in huis voor slechts €5,09!

Maar op deze overzichtspagina vind je nog heel wat andere toppers en minder bekende games terug. Denk daarbij aan Hades, OlliOlli World, Dead Cells, Wonder Boy: The Dragon’s Trap en Bastion.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.