Ghostwire: Tokyo ligt vanaf vandaag in de rekken

Ghostwire Tokyo

Fan van The Evil Within 1 en 2, of gewoon zin om eens lekker te griezelen dit weekend? Dan is Ghostwire: Tokyo helemaal jouw ding.

Ghostwire: Tokyo is vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PlayStation 5 en PC deelt Bethesda ons mee via mail.

In Ghostwire: Tokyo wordt de stad overspoeld door dodelijke, bovennatuurlijke krachten en een giftige mist, waardoor de hele bevolking in één klap verdwijnt. In dit unieke avontuur hanteer je de mystieke kracht Ethereal Weaving om te vechten tegen de gevaarlijke Hannya en zijn volgelingen, de Visitors, die Tokio hebben ingenomen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)