Kleurrijke launch trailer voor het Zelda-achtige Submerged: Hidden Depths

Het hoeft er niet altijd gewelddadig of bloederig aan toe te gaan. Getuige daarvan Submerged: Hidden Depths, een Zelda-achtig avonturenspel.

In de post-apocalyptische wereld van Submerged: Hidden Depths moeten Miku en Taku een verzonken stad verkennen, de ruïnes van wolkenkrabbers en de overblijfselen van een verloren beschaving beklimmen om deze te bevrijden uit de beknelling van een duister mysterie en te ontdekken wat er is gebeurd.

De overblijfselen van de stad vormen een griezelig contrast in Submerged: Hidden Depths als spelers de volle rijkdom en schoonheid van de wereld ontdekken, terwijl ze de leegte voelen van alleen de broers en zussen die er zijn om het te zien.

Als niet-gevechtsspel maakt Submerged: Hidden Depths gebruikt spanning en ontspanning om de sfeer gedurende het spel te behouden.

De game is nu beschikbaar op Steam, EPIC Games Store, Xbox systems, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)