Returnal krijgt uitgebreide co-op modus dankzij de gratis Ascension-update

Returnal Ascension

Tijdens de voorbije State of Play-livestream kondigden Sony en ontwikkelaar Housmarque de nieuwste update en uitbreiding aan voor de meedogenloze shooter Returnal.

In de gratis update 3.0 zit onder andere een uitgebreide co-op modus waardoor je de game volledig met een vriend kan doorworstelen. Een ideale toevoeging voor wie Returnal toch iets te moeilijk bleek.

Wie op zoek is naar méér uitdaging kan terecht in de nieuwe Tower of Sisyphus-mode. Deze toren bevat verschillende zéér uitdagende levels die je in je eentje moet doorworstelen.

Returnal: Ascension is vanaf 22 maart gratis de downloaden als onderdeel van update 3.0.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.