Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack nu beschikbaar

Fan van dino’s? Dan is Jurassic World Evolution 2 helemaal jouw ding. Zin in meer dino’s? Dan is het Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack jouw kers op de taart.

Het goede nieuws is dat deze expansion vanaf vandaag beschikbaar is. Wat mag je zoal verwachten?

Twee nieuwe dinosaurussen, twee varianten voor bestaande soorten, en acht skins, geïnspireerd op de populaire Universal Pictures, Amblin Entertainment en DreamWorks Animation serie Jurassic World: Camp Cretaceous.

Naast de angstaanjagende Scorpios rex en de scheermes-tand Monolophosaurus, zullen twee vreedzame herbivoor varianten, de Ouranosaurus en Kentrosaurus je zeker aanspreken,

Naast deze nieuwe prehistorische soorten, kunnen we Bumpy de Ankylosaurus, Toro de Carnotaurus, Big Eatie de Tyrannosaurus rex, plus Baryonyx trio Grim, Limbo en Chaos, tot leven brengen met acht nieuwe skins. Parkgasten kunnen zich ook vergapen aan twee betoverende glow-in-the-dark skins, geïnspireerd op de Parasaurolophus Lux.

Hoe dat er allemaal uitziet, zie je in onderstaande launch trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)