fbpx

Blizzard toont mobiele versie van World of Warcraft in mei

World of Warcraft

Naast het feit dat Blizzard in april de nieuwe expansion voor World of Warcraft gaat aankondigen, valt er nog nieuws te rapen uit het World of Warcraft-universum.

De studio heeft namelijk aangekondigd dat het in mei de mobiele versie zal tonen van een game die zich afspeelt in het World of Warcraft-universum.

Zelf heb ik geen flauw idee hoe dat er zou kunnen uitzien, ook al speel ik World of Warcraft sinds de release in 2004.

In november 2018 liet Blizzard reeds weten dat het werkte aan een Warcraft-themed versie van Pok√©mon Go. In 2021 liet Activision Blizzard-baas Bobby Kotick weten dat er “meerdere mobiele free-to-play Warcraft-ervaringen” in vergevorderde ontwikkeling waren. Eentje daarvan was dus Diablo Immortal dat we binnenkort te zien krijgen.

Toch benieuwd hoe die mobiele World of Warcraft zal spelen. En hoe ze die epic feel van de pc-versie gaan omzetten naar het kleine(re) scherm.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: