Komt er een Ghost of Tsushima 2 aan?

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima was voor mij een game die me vanaf de start bij de keel greep. Het knappe verhaal en de ongelooflijke mooie omgevingen deden mijn hart steeds sneller slaan. Het einde van de game zorgde er dan ook voor dat ik zo verwant was geraakt met Jin Sakai, en zijn aanhang dat de emoties de bovenhand namen. Nu moet ik weer mijn best doen om mijn emoties onder controle te houden bij het nieuws dat er misschien wel een Ghost of Tsushima 2 zit aan te komen.

Volgens PlayStation LifeStyle zou ontwikkelaar Sucker Punch op zoek zijn naar nieuw personeel. Het zou op zoek zijn naar een Senior Combat Designer en een Technical Combat Designer. Omtrent deze vacatures zou het ook zeer belangrijk zijn dat je Ghost of Tsushima hebt gespeeld en dat je de kernsystemen van de game begrijpt.

Er is natuurlijk nog geen bevestiging van de ontwikkelaar, dat er effectief een Ghost of Tsushima 2 zit aan te komen, maar het is wel duidelijk dat de studio bezig is om Ghost of Tsushima uit te breiden en waar nodig te verbeteren. Als het eventueel geen vervolg zou zijn, kan het natuurlijk nog steeds gaan over een spin-off van de reeks.

Ghost of Tsushima werd door het grote publiek zeer goed ontvangen. Bij release verkocht de game wereldwijd maar liefst 2.4 miljoen exemplaren. Door dit succes werd al snel de aankondiging gedaan dat er een verfilming van de game zou komen. Regisseur Chad Stahelski, die we kennen van de John Wick-films, zou dit in goede banen moeten leiden.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Eén opmerking over 'Komt er een Ghost of Tsushima 2 aan?'

  1. Een no brainer als de portemonnee het toelaat! Wat zalige relaxte sfeer om uren in te vertoeven!

Reacties zijn gesloten.