2K en Gearbox serveren ons 20 minuten nieuwe gameplay van Tiny Tina’s Wonderlands

Tiny Tina

Klein maar dapper! Als er één persoontje is waar dit zeker van toepassing is, dan is dat wel op Tiny Tina. Binnenkort krijgt Tiny Tina haar eigen avontuur in Tiny Tina’s Wonderlands. Tijd voor gloednieuwe gameplay!

De nieuwe gameplay walkthrough toont twee Fatemakers die samenwerken voor wat co-op heldendaden onder de verraderlijke pieken van Mount Craw, een optioneel gebied in de game dat je een idee geeft van de omvang van de zones die je buiten de gebaande paden kunt vinden.

Tiny Tina’s Wonderlands wordt op 25 maart 2022 gereleased op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)