Dino’s van Jurassic World Dominion spelen met Amerikaanse Olympisch kampioenen

Jurassic World Dominion Olympic Games NBC

De Olympische winterspelen zijn momenteel aan de gang in het Chinese Beijing en daar spelen marketingbedrijven maar al te graag op in.

De prijs van coolste reclamespot gaat wat mij betreft naar die van de Amerikaanse televisiezender NBC. Zij sloegen de handen in elkaar met Jurassic World Dominion met deze indrukwekkende spot als resultaat.

Oudere gamers herkennen ongetwijfeld de legendarische snowboardlegende Shaun White tussen de drie Amerikaanse Olympisch kampioenen. Hij was in 2008 het gezicht van het erg leuke Shaun White Snowboarding dat door Ubisoft werd ontwikkeld.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.