Bloeddorstige weerwolven in The Cursed-filmtrailer

Weerwolven en vampieren, bestaan ze of bestaan ze niet? Wie zal het zeggen! In games, series en films alvast geen gebrek aan deze bloeddorstige wezens. Getuige daarvan deze straffe trailer voor horrorprent The Cursed.

Aan het eind van de negentiende eeuw slacht de wrede landbaron Seamus Laurent een Roma-clan af, waardoor zijn familie en dorp onder een vloek komen te staan.

In de dagen die volgen worden de dorpsbewoners geplaagd door nachtmerries, wordt Seamus’ zoon Edward vermist en wordt een jongen vermoord aangetroffen. De plaatselijke bevolking verdenkt een wild dier, maar de bezoekende patholoog John McBride waarschuwt voor een meer sinistere aanwezigheid die op de loer ligt in het bos.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)