fbpx

Ghostwire: Tokyo zou op 24 maart verschijnen

Ghostwire Tokyo

In de zomer van vorig jaar raakte bekend dat de macabere action-adventuregame Ghostwire: Tokyo pas het levenslicht zou zien in 2022. Als we de productpagina in de PlayStation Store mogen geloven, zou de release niet zo heel lang meer op zich laten wachten.

Website MP1ST ontdekte namelijk dat er plotseling een releasedatum prijkte op de productpagina van Ghostwire: Tokyo. Zo zou de game op 24 maart 2022 moeten verschijnen.

© MP1ST.com

Ondertussen staat er opnieuw de standaardzin “Releasedatum moet nog worden vastgesteld” te lezen, dus naar alle waarschijnlijkheid heeft er iemand bij Sony iets te snel op een knopje geduwd…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d