fbpx

Prime Video lost red-band trailer voor animatiereeks Legend of Vox Machina

In mijn jonge jaren was ik grote fan van animatiereeksen als Goldorak, Capitaine Flam en Les Chevaliers du Zodiac. Maar daar bleef het ook bij. Tegenwoordig ben ik geen liefhebber meer. Ik hou meer van het ‘echte’ werk of CGI-series zoals die rond Starship Troopers bijvoorbeeld.

Dat neemt niet weg natuurlijk dat er nog heel wat fans zijn die het genre genegen zijn. Zij moeten dus zeker Prime Video’s Legend of Vox Machina checken.

The Legend of Vox Machina is een geanimeerde fantasie-avonturenserie voor volwassenen die Vox Machina volgt, een groepje buitenbeentjes met een voorliefde voor zuipen en knokken.

In een wanhopige poging om hun oplopende barrekening af te betalen, belanden deze onwaarschijnlijke helden op een zoektocht om het rijk Exandria te redden van duistere magische krachten. Van een sinistere necromancer tot een krachtige vloek, de groep komt allerlei obstakels tegen die niet alleen hun vaardigheden op de proef stellen, maar ook de kracht van hun band.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder