Teenage Mutant Ninja Turtles zijn onderweg naar Fortnite

Het is niet ondenkbaar dat ’s werelds populairste schildpadden binnenkort hun opwachting maken in Fortnite. Epic en Paramount Pictures zouden hierrond namelijk een deal gesloten hebben.

Dat is toch wat de bekende Shpeshal Nick laat verstaan in zijn recente Xbox Era podcast. Daarin laat hij uitschijnen dat Paramount een deal heeft getekend met Epic om hun personages naar Fortnite te brengen.

Hij beweert dat zijn bron specificeerde dat de Teenage Mutant Ninja Turtles binnenkort naar Fortnite zouden komen. Maar het zou ook kunnen betekenen dat andere bekende personages uit hun portfolio zich later bij Fortnite zouden kunnen voegen.

Recent pakte Epic nog uit met samenwerkingen met onder andere Marvel, Xbox, PlayStation, DC en Star Wars.

Wanneer dat het geval zou zijn? Daar kon Nick geen datum geven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)