Slapende mensen zijn populairder op Twitch dan Call of Duty: Vanguard

Het gaat niet goed wat betreft de populariteit van Call of Duty: Vanguard. Meer nog, slapende mensen op Twitch zijn interessanter om te bekijken, dan gameplay van Vanguard. En de cijfers bewijzen het…

Ik ken mensen die in slaap vallen met het zoemende geluid van scheermachines of stofzuigers op YouTube. Echt waar, ik zou het absoluut niet kunnen. Dus waarom niet in slaap vallen door te kijken naar mensen die slapen?

Volgens de statistieken van Twitch heeft Vanguard op het moment van schrijven in totaal 2900 kijkers, en dit voor de verschillende streams van de game. De I’m Only Sleeping-categorie daarentegen heeft 5300 kijkers.

Ter vergelijking, Call Of Duty: Warzone heeft 47000 kijkers op Twitch. Leuk weetje: I’m Only Sleeping is eigenlijk een videogame, maar de categorie is blijven groeien en nu zijn het vooral streamers die slapen tijdens hun uitzendingen.

Met andere woorden, Twitch-bezoekers vinden slapende mensen interessanter om naar te kijken dan Call Of Duty: Vanguard.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)