Dit weekend kan je gratis drie games online spelen zonder PlayStation Plus

PlayStation Plus

Wie in het bezit is van een PlayStation console weet dat je niet alle games online kan spelen zonder het abonnement PlayStation Plus. Voor gamers die niet in het bezit zijn van deze dienst, kan aankomend weekend wel eens interessant worden.

Via Twitter laat PlayStation weten dat je vanaf 18 tot en met 19 december gratis drie titels online kan uitproberen. Het gaat namelijk om Call of Duty: Vanguard, NBA 2K22 en Grand Theft Auto Online.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.