Halo Infinite-sniper doodt 23 spelers met één kogel in een vette killing spree

Halo Infinite Multiplayer

Zelf ben ik ook helemaal verslingerd geraakt aan Halo Infinites multiplayer. Niet alleen omdat ik fan bent van het Halo-universum maar ook omdat deze multiplayer altijd, met de naduk op altijd, vlot en foutloos draait. Iets wat je bijvoorbeeld van Warzone of Vanguard niet altijd kan zeggen.

Maar bon, over iets anders gesproken. De sbniper in onderstaand filmpje slaagde erin om met 1 kogel maar liefst 23 spelers te doden in een vette killing spree. Hoe hij dat deed? Door zijn kameraden allemaal op 1 lijn te zetten, en ze daarna met 1 welgemikte kogel af te maken.

Cool!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)