Aliens vallen Knockout City binnen op 7 december bij de start van Season 4

Knockout City was, en is dat nog steeds, een aangename verrassing die een frisse wind blaast doorheen de spelletjeswereld. Ondertussen zijn er reeds een paar seizoenen gepasseerd en maken we ons op voor Season 4.

Dit nieuwe seizoen start op 7 december en introduceert buitenaardse indringers die de spelwereld op stelten zetten.

Ze geven de aftrap voor Season 4: Alien Invaders en vormen obstakels voor spelers die hun stad uit deze wereld proberen te redden. De politiecommissaris van de stad heeft de Knockout City Defense Force gemobiliseerd om tegen deze intergalactische indringers te vechten, en de DJ werkt samen met een mysterieuze beller om met deze kosmische wezens in contact te komen voor meer informatie.

Het nieuwste seizoen van Knockout City introduceert een overvloed aan nieuwe content, inclusief een nieuwe map, voertuigen, events en nog veel meer!

Knockout City: Season 4 bevat nieuwe gameplay-content, waaronder:

  • Een nieuwe map: Alien Smash Site – Spelers komen terecht op een zwevende boerderij: de locatie waar een aantal UFO’s zijn neergestort. Deze locatie introduceert een uniek mechanisme waarbij dodgebrawlers op zwevende schotels kunnen springen en boven open kuilen kunnen zweven. Ze bewegen op hoge snelheid zonder dat dit invloed heeft op de bal.
  • Nieuwe events en Playlists – Met evenementen die vlak achter elkaar plaatsvinden en nieuwe playlist-actie kunnen spelers in Season 4 van alles verwachten. De komende maanden bevat Knockout City vier nieuwe events van twee weken met gloednieuwe game modes, elk met hun eigen exclusieve beloningen.
  • Een gloednieuwe Brawl Pass – In Season 4 beginnen alle spelers opnieuw op Level 1 en moeten ze 100 nieuwe levels boordevol nieuwe exclusieve alien-beloningen doorlopen. Er zijn vijf wekelijkse contracten, nieuwe Holobux-aanbiedingen en nog veel meer. Spelers houden ook alle beloningen die zij hebben verdiend in eerdere Brawl Passes, dus verzamel die unlockables zolang het nog kan!
  • Maar wacht, er is meer – Spelers krijgen toegang tot buitenaardse UFO’s als Crew Vehicles, een nieuwe Energy Drink: Pom, nieuwe bundels en dagelijkse store items.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)