Elden Ring zal waarschijnlijk over 42 Achievements/Trophies beschikken

Elden Ring

Onlangs was ik één van de gelukkigen die in het bezit was gekomen van een code voor de Network Test van Elden Ring. Crewleden Yakkoi en Luca mochten ook van dit geluk proeven en lieten hun eerste indrukken na in een preview. Dat je de games van FromSoftware kan uitspelen is al een enorme prestatie op zich, maar er zijn ook gamers die deze games tot op het bot uitspelen en zo alle Achievements en Trophies in de wacht slepen.

We hebben goed nieuws voor deze unieke gamers, want Elden Ring gaat natuurlijk ook voorzien zijn van Achievements en Trophies. Ontwikkelaar FromSoftware is volop bezig met de release van hun nieuwste game Elden Ring, hierdoor wordt er steeds meer informatie vrijgegeven.

Volgens het Twitter-account EldenRingUpdate zou de game beschikken over 42 Achievements, in ieder geval op Steam. Voor Xbox en PlayStation-consoles zal dit aantal normaal niet afwijken. Liefhebbers van het Soulsborne genre die dus op hete kolen zitten voor de release van Elden Ring gaan weer ongetwijfeld een geweldige tijd tegemoet.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.