Rainbow Six Extraction onthult gratis post-launch content

Het is voor je een game aanschaft altijd aangenaam als je op voorhand weet wat er nadien allemaal nog beschikbaar komt. Kwestie van te weten of je investering de moeite waard is op lange termijn. Voor Extraction is dat gelukkig wel het geval.

Een groot deel van Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction’s post-launch content is volledig gratis en bevat het Maelstrom Protocol, Crisis Events en Assignments. Direct bij de lancering van de game gaan spelers met zowel het Maelstrom Protocol als de Assignments aan de slag, kort daarna komen de Crisis Events beschikbaar.

In het Maelstrom Protocol riskeren spelers alles in spannende, wekelijkse uitdagingen met gelaagde rangen ontwikkeld voor de meest ervaren Rainbow Six-spelers. Spelers moeten hun weg vinden door negen subzones met een toenemende moeilijkheidsgraad, sterkere vijanden, snel uitgeputte bronnen en een tijdslimiet die in elke fase korter wordt. Bij elk checkpoint kiezen Squads om ofwel te extracten en hun punten te verzamelen, of om door te gaan en tot het einde door te dringen. Door punten te verdienen krijgen spelers een rank in vijf klassen: brons, zilver, goud, platina en diamant. Elke behaalde rank komt met zijn eigen in-game beloningen, zoals REACT-credits en speciale customization items.

Daarnaast bevat Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction meer spannende uitdagingen, waaronder Crisis Events en Assignments:

  • Crisis Events zijn tijdelijke evenementen met thema-content, waarbij er een nieuwe operator of een nieuwe gevaarlijke Protean-vijand wordt geïntroduceerd. In het eerste Crisis Event, Spillover, moeten spelers massale kolonies van een geëvolueerde versie van de Sprawl vernietigen terwijl hordes Archæans ze proberen te stoppen. Deze evenementen komen met beloningen zoals onder andere exclusieve REACT Tech en nieuwe cosmetische items.
  • Assignments zijn wekelijkse modi met gameplay-modifiers die de vaardigheden van spelers op de proef stellen. De Veteran-modus omvat bijvoorbeeld geen HUD, beperkte munitie en heeft vriendelijk vuur ingeschakeld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)