Third-person co-op actie-avonturenspel SteamWorld Headhunter aangekondigd

Steamworld Headhunter

Na meerdere SteamWorld Digs en SteamWorld Heist heeft studio Image and Form het volgende SteamWorld-avontuur onthuld: SteamWorld Headhunter.

Het is een frisse nieuwe benadering voor de studio, dat voordien enkel 2D-games ontwikkelde. SteamWorld Headhunter is een coöperatieve third-person shooter en daarbij de eerste 3D-game in de franchise. 

Onderstaande teaser is ongeveer alles wat we tot nu toe over de game weten. Om de aankondiging van de game te vieren, kan SteamWorld Dig tot 20:00 uur vanavond gratis geclaimd worden op Steam en GOG.com.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.