Mafia: Definitive Edition, Celeste en meer nu beschikbaar via PlayStation Now

PlayStation Now

Een dag nadat Microsoft een nieuwe lading games bekend maakte voor de Xbox Game Pass-service, komt Sony op de proppen met enkele interessante games die toegevoegd werden aan PlayStation Now.

Het gaat in de eerste plaats om de fantastische remake van Mafia. Deze game is écht de moeite waard om te (her)ontdekken. Verder staan het aartsmoeilijke Celeste, Final Fantasy 9 en Totally Reliable Delivery Service op het PlayStation Now-menu.

Het lijkt erop dat Sony een versnelling hoger aan het schakelen is om PlayStation Now in de schijnwerpers te zetten. Want eerder vervoegden topgames zoals The Last of Us: Part 2, Fallout 76 en Desperados 3 de lijst.

Bovendien wordt op 7 december de remaster van Grand Theft Auto 3: San Andreas exclusief toegevoegd aan PlayStation Now.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.