Knockout City krijgt gratis next-gen update

Knockout City

Ondanks de vliegende start en de lovende reviews, waaronder die van onze eigenste Ardtieboy, lijkt het er toch op dat de hype rond Knockout City wat is gaan liggen.

Om die hype terug aan te zwengelen, en om de spelers met een next-gen console te plezieren, brengen EA en ontwikkelaar Velan op 2 november een gratis next-gen update uit waardoor de game op PlayStation 5 en Xbox Series X|S de game nog soepeler zal draaien.

Je krijgt de ondertussen bekende keuze tussen Quality of Performance waardoor je volgende opties krijgt:

 • PlayStation 5
  • Native 4K in 60FPS
  • 1440p (opgeschaald naar 4K) in 120FPS
 • Xbox Series X
  • Native 4K in 60FPS
  • 1620p (opgeschaald naar 4K) in 120FPS
 • Xbox Series S
  • 1440p in 60FPS
  • 1080p in 120FP

Naast deze verbeterde resoluties heeft Velan ook de de belichting verbeterd waaronder nieuwe zone-lichten, bal-lichten, partikel-lichten, verbeterde wereldverlichting en lokale lichtschaduwen. Tot slot brengt deze update realistischere textures, die eerder alleen beschikbaar waren op PC- en Xbox One-versies.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.