Alles wat je moet weten over de launch van Call of Duty: Vanguard en Season One

Call of Duty Vanguard Pacific

Binnenkort barst de hel los: Battlefield 2042 en Call of Duty: Vanguard nemen het tegen mekaar op om de prijs van meest populaire online shooter. Wordt het een nieuwe overwinning voor Call of Duty of gaat Battlefield 2042 dit jaar met de bloemen lopen?

Een blockbuster campaign, 12 Operators, en 20 multiplayer maps, ontwikkeld door Sledgehammer Games. Dit aangevuld met een door Treyarch ontwikkelde Zombies modus met de lancering van Vanguard.

Shipment leidt pre-season content, voordat Season One dropt op 2 december wanneer Caldera arriveert in Call of Duty: Warzone Pacific.

Yes! Iederes favoriete multiplayer-kaart Shipment zal de launch inzetten. Bereid je daarna voor op de volledige integratie van Vanguard met Warzone, met Season One, dat op 2 december in beide games van start gaat.

Dit gigantische seizoen bevat een nieuwe Battle Pass, nieuwe iconische WWII-wapens, Multiplayer-maps en meer. Season One is ook het moment om in te laden, binnen te vallen en de gloednieuwe Warzone-kaart in de Pacific te verkennen: een compleet nieuw eiland genaamd Caldera.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)